Och även om jag inte vet vart jag ska, så får jag aldrig sluta gå.

 
 
 
 
 
 
 

Min vecka.

Herregud vad jag har hunnit med mycket denna vecka. Vi hade kulturvecka och i torsdags hade vi en halloween middag med öppen scen. Jag är med i kommitten som anordnade middagen och var en av dom som var ansvarig för dekorationen. Efter middagen blev det fest, vilken enligt mig var en riktigt lyckad fest! Sedan så har jag hunnit få min nya dator, i fredags åkte jag hem till övik, vilket var trevligt då det var första gången jag hade sällskap på tåget, på flygplatsen var det dock inte lika roligt (var nära på att missa flyget och att glömma min dator). Här hemma i övik har jag träffat min syster och våra hästar. I Lördags festade jag med min gamla klass och det blev utgång. Jag har börjat skriva en bok, jag har ätit god mat och hälsat på mormor! Känns kort sagt underbart att vara hemma igen!


And I know I said it a million times.


I'm trying

Jag försöker få lite saker gjort men det går inte så bra kan jag säga.. Tur jag har min älskade tranbärs dryck till hands iaf haha!


Monday!

Den här veckan har vi en kulturvecka. Idag så har vi haft HRL på morgonen, sedan hade vi Drama. Efter lunch blev det Improvisation och sedan Stunts. Hela dagen har varit rolig! Okej, Hrl lektionen kanske inte var lika rolig som dom andra men på bra humör har jag iaf varit idag haha! Nu på kvällen har vi haft kör och jag funderar på att gå en sväng till Coop för att köpa en massa onyttigheter hehe! kanske mina älskade dammsugare?
 

Stop doing that.


Mysig söndag

Idag har jag bara tagit det lungt, precis som en söndag ska vara enligt mig. Har iaf städat, och tvättat! Herregud vad jag har tvättat, tror jag är inne på min fjärde omgång just nu. Sedan så har jag ätit middag tillsammans med vänner. Vi åt lax som min granne Sinal hade fångat (Det tog honom 9 timmar (!!) och den vägde ungefär 3 kilo) Annars så kom jag nyss hem från ett litet möte vi har haft!
Nepp, nu blir det att boka Twilightbiljetter, jag och två kompisar ska se premiären av den sista filmen (om det fortfarande finns platser kvar vill säga) sedan så ska jag börja kolla på biljetter till hemresan, åker ju förfan hem på fredag och stannar hela veckan wie!
 

Trotsar

Trotsade vädret idag och gick ut på en promenad, gick inte så långt då jag gav upp för att det började rinna vatten nerför mitt ansikte.. Sprang istället in och köpte middag på coop! Blev kall mat då jag inte orkar laga något och vår micro är sönder.. Men nu blir det att läsa en bok och senare ikväll blir det förhoppningsvis film!!
 

oh yes haha!


Finally

Pappa ringde och sa att min dator som vi har beställt äntligen har kommit! Han skickade ner den igår så förhoppningsvis får jag den på tisdag eller onsdag, längtar! Då kan jag äntligen stoppa ner skit datorn jag har i en låda och aldrig ta fram den igen hoppas jag haha!


I saw the life inside your eyes


hahaha!


Fight for your life

Idag har vi koreograferat en fight scen till en film, kommer att slås med denna brud. Filmen heter Bullshit och jag tror att det kommer att bli riktigt roligt att filma den! Vi kommer att filma in den vecka 46 så det är ett tag kvar men vi kommer att ha repvecka vecka 45. Och btw, åker hem till Örnsköldsvik om en vecka igen, awsome!!
 

Jag älskar men hatar det.

Jag älskar verkligen att läsa böcker, men samtidigt hatar jag det för att jag läser så jävla fort! Läste ut Femtio nyanser av honom på två dagar (den är liksom 554 sidor tjock?!?) Fan, nästa gång jag ska börja läsa på en serie ska dom böckerna vara riktigt tjocka.. Men Femtio nyanser av honom.. ja, vad ska man säga? haha! Den var bra men.. annorlunda.. Men den var definetivt beroende framkallande!! Jag och en kompis har bestämt oss för att åka in till Karlstad på lördag för att söka efter den andra boken, alternativ den tredje boken också för mig haha!
 

Dedicate yourself and you can find yourself


Våga minnas

Igår så åkte vi in till Karlstad och såg en film som heter Våga minnas. Den är en dokumentär om en tjej som har blivit våldtagen. Man fick följa henne 25 år senare då hon ska försöka/våga minnas alltihop. Den var bra, men väldigt gripande och hemsk haha! Vi fick sedan prata och diskutera med Ewa Cederstam, som var tjejen som blivit överfallen och det var hon som hade gjort filmen!
 
 
”Jag är 18 år. Jag har blivit våldtagen och det enda jag tänker är att jag vill ut ur min egen kropp.” 25 år senare återvänder Ewa Cederstam, som regissör, till en händelse hon intellektuellt tycks ha förträngt, men som ständigt är emotionellt och kroppsligt närvarande för henne.''
 
 

Second hand

Köpte den här koftan på Second hand för 60 kr!! Första gången jag någonsin har köpt något från Second hand och förhoppningsvis inte den sista. Butiken här i Karlstad är mycket större än det vi har i Örnsköldsvik, och jag hörde till och med en tjej säga 'Jag köper jackan från cheep monday' Cheep monday på second hand liksom?!
 

oh god

Så här såg jag ut när jag insåg att jag hade tappat min mobil.. En filmare hade hittat den senare i sin sko.. uhm? ja, vad ska man säga haha! 
 
 
.

Nöjd brud.

Gud så skönt med sovmorgon! Filmarna är ute och söker locations medans vi skådespelare ska träffas för att repa lite. Vi har tre filmer som vi ska jobba med framöver, kommer ha tre veckor på oss att spela in filmerna, så tror att resultatet kommer att bli riktigt bra! :)


My new room.

När jag kom hem i fredags så hade mamma och pappa överraskat mig med att möblera mitt rum! Fått en ny cool lampa, nya dekorationer, ny blomma och bytt plats på soffan och sängen. love <3
 

In my head.


I don't think about you all the time. But when I do - I wonder why


Inköpt

Äntligen gått och köpt mig en extern hårddisk. Åkte såklart direkt till syrran och la över filmer.. Nu väntar jag bara på min nya dator, eller att hämta min dator som är på service som jag inte har orkat gjort.. Vill snart börja se alla gobitar till filmer som jag har..


New colour

Färgat håret lite mörkare, blev nöjd med resultatet med tanke på att jag spontant gjorde det på mig själv mitt i natten haha!


Little me and little you.


One day baby, we'll be old. Oh baby, we'll be old.


Silence and Simon

Jag kommer att skaffa en kattunge när jag väl får en egen lägenhet.. saknar dessa skönheter!
 
.

Middag med familjen.


yesterday-friday

Vaknade halv 7 och åkte in till Karlstad en timme senare. Kan säga att jag var ganska sliten! Kom till Övik 14.20 med flyg. Jag och pappa åkte direkt till vår favorit restaurang Il Padrino och åt pizza! Senare på kvällen blev det att dricka med vänner, trevligt trevligt!
 
 
Sliten brud halv 8 på morgonen!!

Bildbomb-torsdag-nattövning

Hade sjukt kul på nattövningen! Kommer verkligen vara en kväll man kommer att komma ihåg. (Började halv nio på morgonen och jag kom i säng två på natten)
Vårt gäng hade super roligt och filmarna hade verkligen planerat varje scen så vi blev aldrig så stressade som vi trodde att vi skulle bli. Vi hade en fightscen också, me like! 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

I wish


Örnsköldsvik

Ska bli trevligt att få träffa familjen och vänner igen och bara ladda lite energi. Längtar! och kommer verkligen sova på bussen / tåget / flyget..

 
Min anslagstavla med massa bilder som min familj har skickat ner!

Film

Idag så ska vi ha en nattövning, kommer bli spännande! Vi kommer att börja nu och sluta klockan 3 på natten.. Kaffe och godis? jajemän! Imorgon åker jag till Stockholm och sedan hem till Övik!!
 

Dance


 

oh, so true.


De utvalda

Har börjat läsa en ny trialogi igen. Den här heter De utvalda och är skriven av Kristin Cashore. Den är helt okej! (tolka det som att jag läste 400 sidor de två första dagarna) Kommer åka in till Karlstad i veckan och köpa den andra boken för jag har blivit lite halvt beroende hehe..

 
''Tankeläsaren är en otrolig succé som har sålts till 28 länder. Recensionerna har varit fantastiskt positiva, den har placerat sig på New York Times berömda bestsellerlista och har belönats med ett flertal ungdomsbokspriser och - inte minst - fått tusentals hängivna läsare över hela världen.''

Galet gott.


Stagefight

Idag har vi haft stagefight hela dagen! Det har varit lite läskigt - att kanske göra illa någon - men jäklar vad kul det var! Vi fick testa olika slag och kastning. Sedan så fick vi lära oss en koreografi och också göra en koreografi. Detta är en lektion jag kommer att se mycket fram emot!!
Nu blire tvättning hela kvällen.. yee..
 
 
 

Nya svarta

Köpte nya svarta jeans i helgen. Har bestämt mig för att INTE slänga dessa par när de börjar bli gråa. Jag använder svarta jeans väldigt ofta så de blir gråa väldigt fort, har alltid slängt dom förut men har bestämt mig för att antagligen börja tycka att halvgråa jeans är snyggt eller att färga dom.. -.-


My dreams


Förlåtelse är att låsa upp dörren och släppa någon fri - och att inse att fången var du.

 

Tired

Testat på dansmeditation idag! Det var väldigt avslappnande och är något jag skulle kunna tänka mig att göra varje vecka faktiskt. Annars så har vi haft möten idag, planerat lite inför halloween bla. Sedan så har vi hela eftermiddagen haft filmhistoria. Gav inte mig så mycket då jag råkade somna båda lektionerna haha.. trött tjej..
 


Saturday and sunday

I lördags så åkte jag och två kompisar in till Karlstad. Vi shoppade i flera timmar! Jag hade bestämt mig att bara köpa sånt jag verkligen har användning av.. vet inte hur det blev med det men.. haha! Senare på kvällen så mötte vi upp några kompisar och gick på bio. Vi såg Hypnotisören, den var super bra! Har verkligen inte sett Mikael Persbrant i en sån roll förut.. (filmen rekommenderas starkt) Efter det så gick vi till en indisk restaurang, maten var jätte god och jag åt ris (!!). För andra gången sen jag flyttade ner hit (jag har inte ätit ris på flera år!) 
Idag så åkte vi också ner till Karlstad, såg ett genrep på en pjäs som en klasskompis är med i. Vi gick sedan och åt på en fin pizzeria. Mysigt!
I Love This.
 

Karlstad

Vi åkte in till Karlstad i helgen, shoppade lite saker, bland annat dessa snygga leggings! Som jag dessutom har fast i en grå färg (dessa är gröna).Men dom är så snygga och sköna så jag kunde inte motstå hehe.. Kan lägga in bilder från helgen senare!

 
 
 
 
 
.

Solsidan

Snart ska vi se Solsidan!! Fan vad jag har längtat. Hoppas bara den här säsongen är lika bra som de två första!
.

Any way, any day

Har lust att köpa fler mönstrade leggings, och mer mysiga koftor. Herregud känns ju som om vintern snart är här! Vars tog sommaren vägen liksom?


Partyy

Nu blir det party, vi firar att vi är klara med våra monologer! yee!


Before you talk, listen.

 
Bilden har min syster fotat och redigerat. www.bippan.blogg.se är hennes blogg! 

Love

 
 

Byta stil?

Är som sagt väldigt sugen på att shoppa kläder. och skulle vilja vinna pengar och bara byta stil totalt.. Vad sägs om denna stil? Clean och cool tycker jag!
.

Att min första instinkt var korrekt, nu vill jag uttrycka det i klartext.


Det närmar sig.

Imorgon så kommer vi ha ett rep för A-linjen och på kvällen ett genrep.. Och på fredag smäller det! Gaaah, börjar bli lite nervös faktiskt!! :o
 

Trött

Hello! En väldigt trött tjej här.. Har sprungit iväg till apoteket idag och köpt vitaminer så jag hoppas att jag får lite extra energi (det lär jag behöva efter förra veckans repningar) ! Vi har repat hela dagen idag, kom hem för en stund sedan då vi har kvällsrepat också.. Men idag fick vi se hur scenen ser ut och hur vi kommer lösa början och slutet. Kommer bli awsome!!


Kandeeshop.se

Förstår inte varför jag kollar på kläder när jag verkligen inte behöver mer kläder, men kolla in jackan, dödligt snygg. Den där tavlan skulle heller inte skada.. ÄLSKAR verkligen kandeeshop!!

Work

Gaaaah! Är trött och väldigt förskyld.. Har varit förskyld sen förra helgen och det har bara blivit lite bättre... Annars så har jag fullt upp! På fredag har jag uppvisning av min monolog. Jag och min mentor har jobbat hela veckan och helgen med den.. Den är inte färdig än(!), men jag ser fram emot att spela upp den! Och det ska bli väldigt spännande att se dom andra i klassen och deras monologer, har knappt träffat dom i veckan! Men i helgen hann vi iaf med en Hippiefest, bjuder på några bilder från den kvällen! :)
(Kolla in den coola stereon (vet inte vad en sån spelare egentligen heter, men den hade cd och radio också!!) vi spelade The Beatles, galet mysigt!)