Amor


Förra helgen.

Tänkte lägga upp lite fest bilder från förra helgen! Det var en i filmlinjen som fyllde 20 år. Vi hade jätte trevligt, med mycket skoj och dans som sedan övergick till (vilket har börjat blivit en vana på våra fester haha!) att vi började gruppera oss i grupper i köket och i korridorerna. Pratade och hade trevligt! Me like!
 


Nitar

Hittade as coola saker på en hemsida!! guuud vad jag är shoppsugen, vill verkligen ha skorna!!
.

Kulturnatten

Vi åkte in till stan igår och gjorde tre föreställningar för barn. Vi såg dessutom en clown, barnen älskade honom! Vi gick sedan runt lite på museumet och kollade på värmlands historia, vi tittade också på ett öppet rep och gick med i en parad. Efter vår sista föreställning så gick vi på middag på en indiskt restaurang. Maten var utsökt och jag åt till och med ris!! (jag äter inte ris men ska försöka lära mig) 
 

Mitt paket

Det här var det som var i mitt stora paket + några saker till.
Fick det av min familj, så söt!!
 

Men jag är lyckligare nu


Musikal

Jag sitter nu och försöker plugga in en monolog. Det går inte så jätte bra då jag är allmänt trött. Vi har repat hela dagen för vi ska visa upp en liten pjäs imorgon på kulturnatten inne i karlstad. Har filmat in då jag försöker lära mig monologen kanske lägger upp den senare då jag tränar in den på ett vääldigt konstig sätt haha ;) 
Lägger upp lite bilder från veckan och igår så såg vi en musikal, den var väldigt bra men också väääldigt sorglig! 
 

Inköpta

Har länge sökt efter några snygga kängor och äntligen hittat ett par! Köpte dom på Dinsko för 499 kronor.
 
 
 
 

Inköpt

Hade 75 kronor rabatt på Nelly.com så passade på att köpa en mobilväska. 99 kronor kostade den
 
.
 
 

Gårdagen

Igår så såg vi film i vår biosalong. Vi hade fått en Brödövning, alla fick samma manus som skulle vara början på filmen (ni kan ju försöka lista ut vad filmen handlade om när den hette BRÖDövning haha!). Vi fick inte ändra något i manuset men man fick lägga till en fortsättning och temat var undertexter. Jag tycker att vår film blev bra med tanke på den lilla kameran vi fick och att man bara fick använda sig av ljuset som fanns på plats. Sen på eftermiddagen blev det filmhistoria och vi fick se en svensk stumfilm från 1921 (om jag minns rätt). Den var inte så dålig som jag trodde faktiskt haha!
På kvällen hade vi myskväll, vi såg en gammal version av Rosa pantern, den var också bättre än jag trodde haha! ( ska försöka få bort vanan att tro att gamla filmer är dåliga då vissa är helt okej faktiskt!) ;)
 
Hämtade dessutom ut ett stoooort paket från posten! wiiie! ;D      
                                                                               



 

Can you hear it?


Min helg i bilder













The Dictator


 

Sjukt rolig film, rekommenderas starkt!
 

Hemma

Hemma i Molkom nu igen, det känns underbart efter att ha suttit på flyg, buss och tåg i flera timmar! Kommer lägga upp bilder från min helg när jag har tid :)
 
 
 
 
 

Work work



Foton från när vi spelat in en kort film och en bild på Byron som är min snälla mentooor! :)


ser du något bakom molnen?


Faith

 
Åker tåg till stockholm imorgon sedan sätter jag mig på ett flyg hem till Örnsköldsvik. Ska bli skönt att få komma hem och få träffa min familj och mina vänner igen. Hoppas på utgång på fredag också haha! 

Filmar



 
 

Min tid här.

Lägger upp lite bilder från min tid här. Sorry för dålig kvalitet då jag har tagit dom med mobilen.
                             
Vår underbara sjö, där det tydligen är varmt att bada men jag har inte vågat haha!
 

 
Vi hade toga tema på en fest i helgen. 
 
 
Internatfest. Anton festar i långkalsonger och tofflor haha!
 

 
Här skulle vi se en teater föreställning, den var bra med mycket sång och dans!
 
 
Vi har haft en gästlärare som lärde oss att teater/film sminka.
 
 
 
Jag gjorde ett djupt skärsår på Filip, blev ganska nöjd faktiskt ;) 
 

 
 
Har redan medverkat i tre kortfilmer, och kommer göra tre till på onsdag, fullt upp här! wiie! :)
 

Hello

Eftersom det är mitt första inlägg så tänkte jag skriva lite om mig själv! :D Jag heter Lisa Söderberg och är 19 år gammal. Jag kommer ifrån den lilla staden Örnsköldsvik men jag bor nu i Molkom och pluggar Skådespelarlinjen på deras folkhögskola. På fritiden så gillar jag att festa och att vara med kompisar, jag har tre hästar och två katter hemma i Örnsköldsvik. Ni kommer att kunna följa mitt liv och speciellt min utbildning i den här bloggen :) Bara att fråga om ni undrar något!