Segraren står ensam

Ni som gillar böcker, speciellt böcker som gör att man verkligen måste tänka, och som är mind fuck. Läs Segraren står ensam av Paulo Coelho. Omfg. Jag brukar läsa böcker fort, har läst den i över en vecka..
 

När du kommer ska jag sitta här och ta allt som du ger mig och när du går vet jag att du snart är här igen.

 
 
Foto: Bippan
 

Check

Sovit 11 timmar - check. Repat - check. Väntar på middag - check. Vad man gör ikväll - intecheck.
 
 
 

Firar

Jag och några vänner åt ute idag för att fira att tre veckors filminspelning är avklarat. Känns skönt men nu kommer vi ha mycket med ett annat projekt istället. Nu blir det vit choklad och The mentalist. mums.
 


yeye I know..


Dance

Idag hade jag bokat ett möte med en tjej från ett företag som hjälper studenter att starta eget. Hon var super härlig och jag fick mycket inspiration! Tror jag har lite planer nu i framtiden, dels att gå en kurs. Det är typ det ända viktiga jag har gjort idag... Nu ikväll hade vi dans vilket var otroligt skönt och roligt. Nepp, nu blir det fika (och jag har inte en halv deciliter smör på min macka) 
 

The mentalist

Ska börja se en ny serie . Eftersom jag har sett klart underbara Games Of Thrones och väntar på den tredje säsongen. (..yees..) Blir det att titta på The mentalist! Gillar den serien men har aldrig följt den men tror att jag kommer att bli fast på den också hehe..
 
 

It was kind of boring

Har bara haft ett litet möte idag sen har jag varit helt ledig, ändå var jag duktig nog att vara uppe på frukosten (att jag gick och la mig igen efteråt räknas inte) Har iaf suttit och skrivit lite, tvättat och 'planerat' inför framtiden.. spännande är det iaf..!
 

we're here to fuck shit up

Haha, man kan inte göra annat att sakna gamla tider och sina vänner när man läser sånna här posters.. hahah, min kompis och jag i ett nötskal!
 

I think I like it.

Vi hade redan ett träningspass i morse men jag kan inte hålla mig. Så det blir en promenad ikväll igen. Tror att någon har fått det här till en vana! Äntligen liksom..
 

Stulna drömmar

Sådär ja. Då har jag gjort min roll på den här filmen. Så nu är jag typ ledig hela veckan. Känns sådär faktiskt då jag inte vet vad jag ska göra haha! Klippa håret måste jag göra iaf, kolla hur långt det har blivit och då har jag
lockat hår till och med?! Panik..

 
 

Bazinga punk!

 

Everyday..


The Perfect Pair

maaah så duktig min kompis och hennes syster är. Stolt blir man! You go girls!
 
 

That's a pretty nice wall.


Awesome haha!

 

Tagit en promis

Varit duktig och tagit en promenad samtidigt som jag gick in till coop och köpte en godsak hehe.. Nu blir det att se The phantom of the opera med vänner. Tittar aldrig på musikaler så vi ser väl vad jag tycker om den här...
 

21

Lägger upp lite bilder ifrån igår. Igår kväll när jag skulle sova och tog upp mobilen som vanligt för att ställa alarm.. hmm.. lyckan när jag insåg att jag inte behövde göra det.. Sov 12 timmar och ångrar inte en minut haha! Fick iaf  världens sug efter dammsugare eller vit choklad så nu blir det att gå ner till coop för att köpa det. mums.
 

 

I like that tree.


So we keep fighting our demons.

Idag har vi haft repetitioner för en Julföreställning som vi ska göra. jag ska sjunga.. jag upprepar: jag ska vara med och sjunga. skjut mig.. Annars så har jag suttit och arbetat lite nu och funderar på att gå ut och powerwalka. Har satt ett mål på 4 mil så jag kämpar på jag.. ;) Men ikväll blir det iaf att dricka för en klasskamrat fyller 21 yee !!
 
 

One day

 

Wtf?

På tal om björnar, va i helvete?!!!
 
 

Be true seekers.


Ola skulle pissa

Jag kommer att bomba er med videoklipp den här veckan! Nemen, min syster lärde mig hur man lägger in videoklipp, eller rättare sagt hon skickade ett klipp till youtube där man kan se hur man gör (jag är inte ett dugg teknisk) Men det här klippet är så klockrent. Skrattar varje gång haha!
 
 

Game of Thrones

Älskar serien.. snyggt gjord, starka karaktärer, bra handling.. mums..
 

Let’s hope for some

Vad man saknar gamla tider när man kollar på gamla bilder. Vill verkligen åka till stockholm igen med brudarna på bilden. Hahah, herregud det var tider det!!

.
 

Bob

Är helt ledig idag. Otroligt skönt men jag har så mycket att göra.. Måste börja med att städa och tvätta sen blir det pappersarbete! Nån som har tips på någon bra träningsapp btw? Har en redan men jag vill ha fler haha! (nu jävlar!)
Bilder från igår.
 

Try

 
 
Texten, videon, dansen, killen. MUMS!

Brown eyes

Vill så gärna köpa bruna linser igen. Bilden är från 9an då jag ofta hade bruna linser. Vill haa!!
 

Been trying hard not to get into trouble, but I I've got a war in my mind. So, I just ride

 
 

hahah!!


Påbörjar

Ny vecka = Ny film. Imorgon börjar vi spela in en ny film. En intressant, halvt konstig film haha! Hoppas resultatet blir bra iaf. Idag har vi haft massa möten och repetitioner. Och vi hade ett MÖRDARpass i morse. Vi sprang på stället i en halvtimme. (skjut mig)
 
Bilder från förra veckan.
 

Someday I'll wish upon a star, wake up where the clouds are far behind me, where trouble melts like lemon drops, high above the chimney top that's where you'll find me.

 
 
 
 

ääntää okeej!!

Min fredag var perfekt. Åt middag med familjen, vi hade efterrätt och hela köret! Åkte sedan till en förfest innan vi åkte in till Merry can. Dansade, drack, fylle käkade och hade det roligt!
Idag vaknade jag sent.. och åkte nästan direkt  till IL Romanos och åt middag, där också med efterrätt haha! inte okej lisa.. 


Love.

Älskar känslan när man kommer hem men jag kommer på mig själv att jämt och ständigt längta hem till mitt nya hem också..
Bilder från igår, åt mat med familjen, blev hemmagjord pizza och på kvällen fick jag äntligen köra min älsklingsbil till en kompis för att se film. 


Bullshit

Spelat klart filmen Bullshit nu i veckan! Haha, det var riktigt roligt att spela in den, super härlig grupp som vi har fått! Har lite blåmärken och lite ont i ryggen men det överlever man! Vi blev klar i onsdags så spontan bokade en biljett hem, nu sitter jag och väntar på att familjen ska komma hem så att det blir lite middag..
 

I see the love in disguise

 
syster som fotat bilden.

hahah !!


Grattis !!

Grattis älskade pappa på fars dag, älskar dig <3
 

Bildbomb från vår fredag.


You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed?

 

Yesterday

Igår var en väldigt lyckad kväll, min granne lyckades övertala alla att festen skulle vara på vårt internat vilket blev väldigt lyckat! Vet inte ens om jag vill kolla på bilderna från kameran, tror vi alla fick i oss ganska mycket alkohol haha.. Mer bilder kanske kommer senare! Idag tog jag iaf världens sovmorgon då jag hade det väldigt svårt att kliva upp.. Sedan blev det pizza och film, vi såg Eclipse och Så mycket bättre. Mysigt!
 

FEST !!

nepp, slut på veckan och det firas med fest! 
 


hahah, jag dör!!


Testing

Nyss kommit hem från en timmes promenad, det var skönt att rensa tankarna och röra på mig (!!) (ger mig själv en klapp på axeln..) Ska försöka sätta mig och skriva lite, känner mig inte ett dugg taggad men det kanske kommer när jag väl börjar.. Imorgon blir det en introduktion på ett nytt projekt som vi snart ska börja med, spännande!
 
Testade iaf min webbkamera idag. Det var kul haha det urartade såklart med massa fula grimaser som jag nog gömmer i en hemlig liten mapp haha!
 

 
 

Där i leken är jag stor.

Jag måste lära mig att se det som finns framför mig
Och det som ingen kan ta här ifrån
Och även om jag inte vet vart jag ska
Så får jag aldrig sluta gå.
.

hahah !!


Överraskning

Idag har vi jobbat med karaktärer och repat till en film. Nu efter lunch blir det eget arbete sen att sätta ihop en filmfight! Har dessutom fått paket av mamma, hon skickade ner handelsbankens-internet-dosa-sak och en liten överraskning, love!
 

Jag har inte onanerat.

Nyss kommit till rummet igen, vi har sett New moon. Vi har Twilight maraton eftersom vi ska se den sista filmen på bio nästa vecka, längtar!! Annars så håller vi på att repa och planera inför de tre kommande filmerna vi ska spela in, vi börjar spela in första filmen på måndag. Kommer bli awsome hoppas jag!
(Bilderna visar förklaringen till min rubrik, någon har haft det lite kul på tavlan hahah, bästa på hela dan haha!)
 

It's your life.


Halloween

Hade det väldigt roligt i lördags. Förkrökade med två vänner, sedan mötte jag upp en vän med hennes kompisar och vi gick mot stan, det tog ett tag att komma in på någon krog då det var jäkligt mycket folk ute! Men roligt var det!


My drug.


Home.

Då har man lämnat Örnsköldsvik och är hemma i Molkom igen! Känns faktiskt skönt att vara i sitt lilla rum igen. Tur jag har mina älskade föräldrar som orkade skjutsa hem mig, jag hade inte bokat någon hemresa och när jag skulle göra det var seriöst ALLT fullbokat, förutom 1;klass på tåget och några bussar som tar 8 timmar till Stockholm, då skulle jag dessutom ha missat sista tåget som går mot Karlstad.. Nu när jag åkte bil fick jag dessutom med mig extra packning och ett extra element så det blir lite varmt på mitt rum nu när den jäkla vintern kommer..
 

Here on earth I found.


PACKAR!

Varför ska jag alltid vara ute i sista minuten för..?


hahah, oh ja!


Party like a rockstar

Eftersom jag har fått trogna besökare så ber jag om ursäkt att jag har uppdaterat dåligt! Har haft saker att göra här uppe i övik, sen när jag har haft tid över har jag bara inte orkat men men! Min vecka har iaf varit super, jag har varit otroligt mycket med min familj. Vi har ätit mysiga middagar, haft filmkvällar och jag har tom hunnit ridit och städat stallet! Vilket verkligen behövdes nu när städtanten Lisa inte längre städar där.. ;) I onsdags var jag ute, och jäklar! Den roligaste kvällen jag haft på månader, börjar verkligen uppskatta nattlivet i Örnsköldsvik.. Jag tog tyvärr inge kort den kvällen, märkte dagen efter att jag bara har en film från dansgolvet. Men det var en lyckad kväll! Nu taggar jag inför festen ikväll, kommer bli spännande att se vad jag ska klä ut mig till, har iaf fått låna ansiktssmink av min syster, spännande spännande!