Type of person


Fick ringa mamma halv 5 på morgonen

Hade det trevligt igår med mina fina vänner. Fick dessutom prata med farbror blå och ringa mamma halv 5 på morgonen för att jag inte hade min nyckel på mig - utan jag hade min kompis nyckel i fickan.. (okej??)
 


Nu är det fredags mys!

Hade det väldigt trevligt i fredags. Vi var hos en kompis och drack lite lätt. Åkte sedan hem med syrran och såg en film. Senare på kvällen kom Jocke med en kompis, Jocke hade dessutom köpt med sig en kycklingrulle.. Mums..
 

Julafton

Vi firade ju julafton både på Måndag och Onsdag eftersom vi inte öppnade några paketer på Julafton. På onsdagen hade dessutom Leo och Max kommit hem. Vi lekte julklappsleken, det gick inte så jätte bra för mig. Så fort jag fick en 6a så valde jag en filt som jag ville ha, men direkt efter fick Leo också en 6a så han tog den direkt från mig. Det blev liksom FILTEEEN - FILTEN! Hann inte ens lägga ner den på bordet.
 

Hahah, mitt hår!!!

Lägger upp bilder från Julafton någon annan dag. Nu ska jag iaf dricka med min syster och några vänner sedan kanske det blir utgång. Mitt hår blev iaf katastrofalt!! Trodde inte att det skulle gå att fixa men det gjorde det. TUR! (Sov i hårrullar)
 

Verkligen inte den bästa julen..

Mormor och mamma fick åka in med ambulansen... Vi har inte öppnat några julklappar. Jag upprepar: Vi har inte öppnat några julklappar..
 

Adult


God jul!

Taggar inför julafton i min underbara frisyr haha!
 

Were obviously high


Jävligt dåligt avslut på dagen iaf.

Idag vaknade jag tidigt. Överraskade mamma med att städa lägenheten bara för att jag sen skulle få springa på stan och köpa alla julklappar på en och en halv timme... Men bra gick det iaf. Efter det åkte jag till min syster Helena och bakade förfullt, tittade på Så ska det låta och Svensson Svensson. Slog dessutom in paket som jag dekorerade själv, bland annat med en servett haha!
 Dagen slutade med att jag pajade mammas bil.. Kopplingen gick sönder så nu har vi ingen bil och bilverkstan är stängd under julen... Så jävla lyckad jag är alltså..
 
 
 

Bildbomb - Torsdag

Här kommer bildbomb från vår torsdag. Det var julbord (UTAN tunnbröd??!!) Sedan blev det en trevlig Julshow med musik och dans. Efter det blev det en liten fest på internatet Nordan. Kom inte i säng förrän klockan 5 på morgonen?! En väldigt lyckad kväll iaf :)
 

 

hahaha


Julshow

Nu blir det Julbord och sedan en julshow. Perfekt avslutning på en underbar termin! 
Love
 
 

Jag ser dig.

MAAAAAAAAAAAAAAAAAT! (ja e int hungrig)
 
 

Four calling birds

Nu har vi haft två föreställningar och imorgon har vi bara en kvar! Hmm.. Känner redan nu att jag kommer att sakna den här tiden. Tänk att det bara är ett halvår kvar och att det är 2013 om två veckor? Herregud vad tiden går fort. Snart är man ju gammal känns det som haha!
Vad ska alla göra på nyår förresten? Jag funderar på att vara på en hemmafest för att senare sticka ut på krogen.. Om det inte blir alltför packat på krogarna..
 

Remember what you're staring at is me.

Before you tell yourself
It's just a different scene
Remember it's just different from what you've seen



Lääängtar


I've got a war in my mind.


Ensam hemma

Nu blir det Ensam hemma tre! Rekommenderar de filmerna nu när det börjar närma sig jul, galet mysiga. DET ÄR JULAFTON PÅ MÅNDAG? Det är tur att man har köpt julklapparna. (not)
 

Bildbomb

Bildbomb från förra veckan. Det var Luciatåg, musikmys och massa rep. Och vi var dessutom i tidningen. Det blir premiär imorgon för julsagan och på fredag åker man hem till underbara Övik och stannar i nästan två veckor!!
 
 
 

Gryffindor

Mina klasskamrater satt och diskuterade om att dom hade flyttat från ett internat till ett annat, men internaten heter som namnen i Harry Potter. Jag bor på Gryffindor hahah bästa idag!!
 
 
 

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.

 
Snyggaste syster
 
 
 

Told me that my hair was red. Told me I was beautiful.

Mysig låt och duktig sångare..
 
 

HAHAH


Typ som jag känner det..


En lila tira

Idag har vi repat. ätit. repat och ätit. Nu på kvällen testade vi smink och håruppsättning. GAAH, premiären är ju om en vecka.. Fick dessutom migrän varning på eftermiddagen, ont i huvudet, illamående och tålde verkligen inte dom förbannade lamporna.. Inte okej..
 

Gubbkärring


Du bestämmer själv men du ska också veta vad vi tycker


Stolt som fan

Har städat och möblerat om mitt rum! (stolt som faan) Nu ska jag tvinga mig själv att ta en promenad i kylan.. Behöver tänka lite på ett projekt som jag har skjutit upp allt för länge..
 

Det finns underbara människor

Jag måste bara berätta en sak som hände i söndags natt/morgon. Mitt flyg till Stockholm var försenat så jag missade mitt tåg till Karlstad. Fick då åka buss som kom fram till Karlstad kvart i tre på natten. Hade skola samma dag. Jag var väl medveten om att inget var öppet den tiden (inte ens väntesalen) men jag hoppades så klart att något skulle vara öppet. Vilket det inte var. Och nästa buss till Molkom gick 05.40. Så tre på natten gick jag och satte mig på tågstationens trappa. Ringde 118 800 och frågade om något var nattöppet. Det fanns ett statiol utanför staden.. jaha.. Men en bil stannade och en ung kille som hade suttit bakom mig i bussen och hört när jag pratat med min pappa frågade om jag ville ha skjuts. Jag sa nej tack, eftersom jag skulle till Molkom men frågade om dom visste vägen till statiol. Han sa hoppa in. Och jag hoppade faktiskt in. Sonen och hans pappa skjutsade mig tre på natten tre mil till Molkom. och vägrade att ta emot pengar. Så jävla underbara människor.. Det finns hopp för världen liksom...
Bilder från resan
 

Enjoy your stay!


Håll hakan högt

Vi har repat hela helgen och ni blir det en hel vecka med rep igen. Kan erkänna att jag känner mig lite sliten.. Men kul är det iaf! Nu ska jag gå till coop och köpa vitchoklad så jag kan äta mig fet och äta bort alla bekymmer heheh..
 

What is love?


TED

maaah, det här var en jobbig och ansträngande dag..
Nu har vi kopplat av med tv-spel och nu ska vi se filmen Ted och äta äggmacka mums..
P.S filmen var läskig igår och jag såg typ bara halva filmen eftersom jag höll för ansiktet haha!
 

Fan vad jag älskar dig

Varit en intressant dag idag iaf.. Men nu har vi ätit middag och handlat och nu blir det lite tv-spel och sedan att titta på en skräckfilm.. Sinister heter den, hoppas den inte är bra haha! (blir lätt skrämd av skräckfilmer)
 
 


 

Lule och pite

Min resa gick jätte bra = blev stressad då tåget var sent, men hann till flyget i tid bara för att det skulle vara sent. Blev återigen stressad för att jag hade bokat en taxi som skulle stå och vänta på mig utanför flygplatsen i Luleå. Nu är jag iaf hos min syster i Piteå där jag ska bo tills på torsdag av en viss anledning.
Vi har spelat xbox, satan vad kul det är, man känner sig som ett barn igen!
 
 
 

Sushi

Vi åkte in till Karlstad och såg sista filmen av Twilight. Den var bra. Jag testade också sushi för första gången. Det var.. gott. (= nej absolut inte min stil) Jag, som aldrig kör växel bil längre fick köra bil. Vi överlevde. (klappar mig själv på axeln)
 

Mcdonalds asså hahah

Kolla vad dom har för skylt inne på mcdonalds.. HAHAH.. dog..
 

Lyllo eller tört?

Folk här nere i Molkom visste inte vad lyllo eller tört betyder.. inte okej..
 


 

Cause you make feel like, I've been locked out of heaven, for too long, for too long.

 
 

Wake up and smell the coffee.

Vaknade 7.45 idag för att repa. Nu har vi paus och sedan blir det att träna in en balettdans till föreställningen. efter lunch blir det sång. Keep on working..