åh så jävla kul hahah!!


Repa-Promenad-Skype

Idag så har jag repat för Sverigeprojektet. Som är en film som vi ska spela in på måndag och tisdag. Det är tvåerna som regisserar och filmar så det kan bli spännande, dessutom så spelar jag mot skådis tvåerna också! Yee! Senare idag tog jag en promenad också och nu på kvällen har jag bara packat och gjort lite ärenden. Nu sitter jag och skypar lite med gubben.. Mysigt.
 

#Skogen#Kyrkan#Dance

Vi har spelat upp ett Påskspel i två kyrkor. Vi gjorde pjäsen själv och publiken var barn. (barn är så jäkla söta!) Sedan har vi också haft en Action-dag. Vi var då ute i skogen och spelade in actionfilmer, vilket var underbart eftersom action är genren jag mest tycker om... Så det är vad jag har hållit på med.. Dessutom har jag och två kompisar till börjat dansa Street. Så jäkla kul! Och as bra motion också. Det känns som om jag har börjat blivit ett tränings freak haha! Kan gå ut på en springrunda (JAG HAR FÖRFAN BÖRJAT SPRINGA ISTÄLLET FÖR ATT GÅ) sedan efter det kan jag dansa i två timmar. hmm.. It feels good... 
 
 

Molkom-Karlstad-Göteborg-Kungsbacka-Onsala

Inte bloggat på ett tag så jag tänkte försöka lägga upp lite bilder idag. Här kommer bilder från när jag var i Onsala hos Erik. Vi tittade på serier, vi lagade god mat (okej, det var snarare han som lagade...), gick ut på promenader och bara myste..
 
 

Cause I will wait

 

GÖTEBOOORG

Åker till Göteborg för att träffa min snygging! Som man har väntat..
 
Foto: Jenny Ansgar Stjernström

Bjuder på ett videoklipp

Lite övertrötta kanske? hahah
 
 

''Snetugga''

Idag har vi diskuterat väääldigt mycket. Suttit och planerat för kyrk projektet vi ska göra. Kan säga att det blev lite spänning i klassen ett tag haha! Sedan har vi haft teater och dans historia och hållt på med lite 'berättarkort'.
Citerar Jonas '' Och då sökte han på att äta svamp och insåg att hon hade fått en 'snetugga' (?).'' Hahah!
 

Lever på kaffe just nu


''Vad sa han?''

Idag har vi hunnit varit i två kyrkor. Vi ska göra en föreställning i en kyrka så vi kollade location. Sedan nu ikväll åkte vi och såg en föreställning i en kyrka. Haha, den var ganska bra faktiskt. Men älskar barnet som satt bakom mig '' Vad sa han? Vad sa hon? Var är hennes mamma och pappa? '' hahah!
 
VÅR SNART?!

Norrländsk fest = piskar varandra med en kökshandduk

Gick ut i fredags med kompisar. Trevligt, trevligt! Man saknar att gå ut på krogar faktiskt, men internat fester är aldrig fel heller haha!
 
Lutande tornet haha? ;)
 
Hahah, jag döör!
 
Jag som skulle vara nyttig?!?! fast det är okej som bakismat tycker jag... ;)

En traktor i diket hos min syster. Det var en rolig syn faktiskt haha!


Grattis pappa!

Vi firade ju pappa i helgen. Dukade fint, åt smörgåstårta och öppnade paket. Mysigt!
 
Fick dessutom höra av den söta killen till vänster ''Lisa, du är min plastmamma.'' Maah, stolt man blir haha! Gulligt!
 
 
 
 
 

Smörgåstårta

Ny duschad brud åker iväg till pappa för att fira han! (hoppas det finns smörgåstårta haha)
 

Ny köpt.

Lite små saker och ett par höga svarta jeans fick följa med mig hem igår. Fick dessutom några gratis smycken från Bikbok! Helt okej. Jag och mamma åt sedan kina mat, gott!
 
 
 

Mormor - '' Ibland önskar man att man var en kanin.''

Varit hos mormor nu i veckan och packat ner massa saker. Eftersom gammel mormor nu har blivit gammal och har flyttat in på äldreboendet så måste hon sälja lägenheten. Älskar att hitta massa med gamla fina grejor!!