''Ska jag vara norrländsk eller svensk?''

Spelat upp två sketcher idag, jag spelade en kåt tjej och en gammal tant haha! Men jag tror det gick bra iaf! Annars så har jag sprungit hem mellan rasterna och tvättat eftersom jag måste packa inför Göteborg, ikväll måste jag dessutom också jobba lite med en karaktär eftersom vi ska spela in en film på tåget. Jäääääktad.
''Ska jag vara norrländsk eller svensk?'' Var en fråga jag frågade om karaktären. hahah!
 
 
 
 

It's your future


hahahah vafan!


Bara lite panik

Klev upp tidigt (för att vara mig) och repade. Det gick jätte bra idag och är taggad till tisdag då vi ska visa upp den! Efter det gick jag ut på en promenad med en fin vän och nu har jag lite panik eftersom en av mina skådespelare är sjuk. Så allt jag tänkte att vi skulle testa idag går inte !?!? Maah, men det blir nog bra ändå hoppas jag! :)
 

En riktig vänskap


Smycken

Vill ha dessa smycken, behöver verkligen uppdatera mitt smyckesförråd känner jag!
 
 
 

Härlig låt faktiskt.

 

RASTABABY

Nu blir det fest med temat reggae, men för mig blir det nog nyktert. Gillar min tröja grymt mycket btw ;)
 

That's like shooting someone


Snygga kläder

www.kandeeshop.se

Äntligen!

Har haft väldigt torra läppar länge nu, har smörjt in dom med läppsyl och babyolja men det har bara blivit värre. Så min kompis tipsade om det här läppbalsamet Carmex. Och det är helt jävla underbart! Svalkande, återfuktande och innehåller lite menthol. Rekommenderas väldigt väldigt starkt!!
 

Oves skrattattack - Klockrent haha!

 Oves%20skrattattack

Until we bleed

Vi repar för fullt.. Jag är galet nöjd med mina skådespelare som spelar i min pjäs. Kommer blir så fint..!
 

Nytt utseende

Vi var ett gäng som färgade håret igår, mitt blev mörkare och jag ÄR AS NÖJD!

Innan.

En överraskning i ett brev

Skulle hämta ut ett brev på expeditionen och fick världens överraskning när jag öppnade det! Eftersom jag har klagat på min mobil som är så svår att ladda bestämde sig min syster för att skicka ner hennes mobil som var över. Maah, underbar present, älskar min syster yster Helena <3
 

Regeringen


HAHAHAHAHAHA

 

CollegeHumor's Favorite Funny Videos

 


I'm not stupid.


Chocolate

Lagat mat, promenerat, haft 'spadag' och repat manus. Mysig lördag.
 

Guldfynd by Kenza

Min favorit ring är sönder.. inte okej..

Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys med vänner. Kommer dock bli en tidig kväll då jag ska upp tidigt imorgon och plugga manus.. Pepp!
 

Asså vafan är det här?

HAHAH, kolla på videon. DÖÖR!
 
 

Trotsar igen.

Trotsar det svenska vädret..
 

Ego bild

Och helt plötsligt har vi mycket att göra haha! Vi har alla fått varsitt manus och två skådespelare som vi ska regissera. Sen ska man dessutom skådespela i två sketcher. GAAH, och jag som sover super dåligt just nu och lever på kaffe känns det som?! Inte okej..
 

I'm not a saint, no, not at all.


Alla rensar fisk i Göteborg

Jag längtar som fan till festivalen! Vi kommer att vara nästan en vecka, fyra nätter tror jag att det är, nere i Göteborg. Äta go middag, dricka vin, se massa bra filmer, gå på seminarium.. LÄNGTAR!
 

Värd video att se på.

 

Grattis Fanny!

Kamrat fyller år idag, grattis grattis! :)
 
 
 
 

Today is the day

Idag började vi dagen med ett fyspass, vilket verkligen behövdes. Har knappt sovit något inatt.. Sen har vi haft lite möten, dels pratat om filmfestivalen vi ska på! (kommer bli så jävla kul!!) Vi har haft röstlektion idag också. Annars så håller min mage på att döda mig just nu GAAAAH!!
 

Så söt video

 

Mitt favorit gäng + ett arsle?




Bilder från min fredag


FEEST

Nu äre fest med rocktema wiie!!
 

Tips - LIP SCRUB

Fick den här i julklapp av syrran, eller vann den rättare sagt eftersom vi gjorde Julklappsleken. Den är gjord på ämnen du kan äta och dessutom smakar den underbart! Perfekt för mina torra läppar och jag slipper att göra en egen läppskrubb. Om du vill göra en egen är det enkelt:
Tillsätt:
- Honung &
- Socker.
Lättare än så blir det inte haha!
 

Oh yes!


Pumpa pumpa LISA!

Nu blir det en promenad, den andra för den här veckan. BRA JOBBAT LISA SÅ ATT DU GÅR BORT DOM 5 PIZZORNA DU ÅT PÅ LOVET!!
 

Föreställning

Hela veckan har vi haft en gästlärare och improviserat. FYFAN VAD KUL DET HAR VARIT! Har dött av skratt några gånger.. Idag har vi dessutom haft en Improvisationsföreställning, vilket också var skit roligt och det verkade som publiken också tyckte det. Imorgon fortsätter vi och sedan blir det fest med temat rock (?! Vafan har inga rockiga kläder känns det som!!)
 

Dreams


Pumpa pumpa!

 
 
Haha, ja vad säger man? Jag skyller på alkoholen.. ;)

Hej då Norrland och Hej Stockholm

Resan gick bra. Det var drygt att sitta och vänta i tre timmar på tåget, men det gjorde inte så mycket när det var ett av dom nya tågen jag fick åka! Awesome.
Uppdaterade dessutom min resväska till en större. Det var lite jobbigt att bära en 23 kilos resväska med en 11 kilos väska genom snön.. Men äntligen är jag hemma, I'M BACK! liksom..

King Arthur

Mys med sötaste kissen.

Leo

Vaknade tidigt idag och for ut till syrran och red. Det var väldigt mysigt. Efter det åkte jag till Frida för att fira Leos födelsedag, lillen har blivit hela 7 år (!). Tårta, bakelser, presenter, pulka och skoter, mysigt.
Mitt flyg som jag skulle åka med kunde inte landa pga dimma. Så jag har fått lov att boka om min flygbiljett så jag åker imorgon klockan 10 istället. Missar första skoldagen. INTE OKEJ!!
 

Nyårsafton - Bildbomb

Vi var i världens snyggaste lokal! Såg ut som ett maffia-ställe haha!
 
Vi spelade spel. Jocke skulle sitta med byxorna på huvudet och Julia skulle få tag i kalsonger och hon lyckades haha!
 
Dansade, drack och hade det väldigt roligt!

Snygga syster och hennes pojkvän.
 

Snygga

www.kandeeshop.se

Hittade min jävla nyckel

Jag hittade äntligen min nyckel så jag slipper ringa och väcka min mamma på morgonen.. Nu ska jag hämta min påse hos en kompis så att jag kan lägga in bilderna från nyår! Efter det åker jag nog till min stora syster för att ta det lugnt. Gott nytt år allihopa!
 
 
(gamm bild)